Decorative Painting & Folkart pictures can be easily viewed via this link:



Instagram: @roziatulnazirah
Www.instagram.com/roziatulnazirah


Fb page: www.facebook.com/mirraclearts

Halwa Telinga

Thursday, July 29, 2010

FA Order dihentikan buat sementara waktu KECUALIIIII

Salam,

berat sy nak tulis entry ni tapi sy terpaksa jugak..tak sanggup biarkan customer ternanti2 disebabkan beberapa faktor yg tak mengizinkan sy aktif ber-FA seperti sebelum ini.. pd mulanya sy nak lengahkan entry ni..berkira2 nak post ke tak..tapi disebabkan terima email tak putus2 dari customer yg order bertanyakan giliran mereka..sy jadi serba salah..

sy akan hentikan order buat sementara waktu MELAINKAN customer langsung TAK KISAH MENUNGGU QUEUE.. kepada sesiapa yg telah menepah dan turn masih belum tiba, terpulang pd anda untuk teruskan @ tidak.. tetapi yg dah bayar deposit sy minta maaf..sy tak pulangkan.. tapi sy akan teruskan order tersebut.. beri sy beberapa masa utk siapkan..

saya akan buka semula order bila tiba waktu yg sesuai .. dan akan diberitahu melalui blog ini..

dengan keputusan yg saya buat ni,  kelas FA tetap akan berjalan seperti biasa pd setiap hjg minggu.. bole email sy untuk time arrangement..

ada pembetulan sikit.. sy bukan berhenti dari FA sepenuhnya tapi sy akan buat bila sy ada kelapangan...tapi desakan utk siapkan order membuatkan objektif utama sy ceburi FA sbg minat dah bertukar kpd satu paksaan..(walaupun ganjarannya sy sendiri yg perolehi).. sy rasa ramai yg tau bila nak buat sesuatu benda seni tu perlukan mood.. klw buat dlm keadaan pressure..mmg hasilnya pn membuatkan kita sendiri pressure bila tgk..

jd sesiapa yg sanggup tunggu tu sy berbesar hati utk siapkan order tu..

1 comment:

  1. Zahirah ZaharuddinJuly 30, 2010 at 3:15 PM

    Salam Ira,
    Harap u ok. Kesian bila baca entry u. Take ur time wat FA. Limit orders and do one at a time. Have a resting days between orders. Kalu tak memang melarat.

    ReplyDelete

Photos Galery

Feel free to visit this website to view more decorative painting and folkart pictures:




Crafty Blogs

Sewing Blog

Thumb Up Blog