Decorative Painting & Folkart pictures can be easily viewed via this link:



Instagram: @roziatulnazirah
Www.instagram.com/roziatulnazirah


Fb page: www.facebook.com/mirraclearts

Halwa Telinga

Thursday, June 30, 2011

Monday, June 27, 2011

Roses on Food Tray

Assalamualaikum

harini nak share order utk makeover dulang .. requested pink + green ..



stripe guna freehand technique.. tak bole nak guna masking tape..dia terkopek sbb dulang ni licin..sy sealer, gesso dan basecoat tapi tetap terkopek.. nk tgu few days lama sgt pulak.. kesian customer lain yg menunggu..

Sunday, June 26, 2011

Order: Jumbo Pink Signage

Assalamualaikum

signage yg agak besar.. mcm oval scallop tapi versi jumbo n more scallops

Tuesday, June 21, 2011

Order from Singapore

Assalamualaikum

Alhamdulillah.. wlwpn sibuk dgn pelbagai tugas, akhirnya siap jugak order emillia utk ibunya.. thx :)


design lama..rindunyaaaaaa.... 

Sunday, June 19, 2011

Roses Bookmarks

Assalamualaikum

simple bookmark.. ada byk lagi design yg belum upload.. nak kene beli paper yg comey sikit ni




tak perasan ada kekotoran pd dinding..hehe

Wednesday, June 15, 2011

Class & Order Deco. Painting/Folkart dh kembali !!!

Assalamualaikum

just a short announcement..

kelas dan order FA dh dibuka semula..

sapa2 berminat sila rujuk di column sebelah kanan :)

thx

- kpd customer yg order FA, sila email ye. nak cancel/proceed order pn kene email k.. sekiranya takda maklum balas, sy akan teruskan dgn customer seterusnya..

- arinawati
- misz resz
- hafiah
- rohana
- emilia
- farhana
- zuraidah
- mieza niera
- nur diana
- laili saadah
- ahmad kamil
- siti akmal
- norsyaidah
- aznani


*** mana2 customer yg response dulu sy akan terus buat order beliau.. unless customer sebelumnya pn reply..contoh..

- A
- B
- C

sekiranya A dan B response ..sy akan buat order A dulu pastu baru B. ok? aci?

tq :)

Monday, June 13, 2011

Order: Bismillah Signage

Assalamualaikum
lama rasanya tak buat entry baru..
ada sesuatu yg berlaku dan x dpt dielakkan..baru semalam sy balik rumah.dh 2 mgu takda di rumah..jd agak tergendala sikit order.. harap maaf.. sy dh mula email 4 customer berikutnya..harap check email ye.. sama ada nak teruskan order/cancel harap dpt notify sy k.. tq

- arinawati
- misz resz
- hafiah
- rohana

alhamdulillah Allah masih beri kesempatan utk sy terus berkarya..

order dr kak roszalina.. dh lebih 2 mgu sy siapkan tapi tak berkesempatan utk buat entry n post kat blog..

 takda flash

flash.. 

dh varnish dh baru amik gambo

Photos Galery

Feel free to visit this website to view more decorative painting and folkart pictures:




Crafty Blogs

Sewing Blog

Thumb Up Blog