Decorative Painting & Folkart pictures can be easily viewed via this link:



Instagram: @roziatulnazirah
Www.instagram.com/roziatulnazirah


Fb page: www.facebook.com/mirraclearts

Halwa Telinga

Sunday, February 22, 2015

cinta terakhir

Ini pertama kali aku post drawing guna app paper53 kt sini. Yg lain2 aku share dkt instagram (roziatul nazirah) dan fb je.  Kali ni aku letak je semua kategori kt sini.. Malas nk update in seperate entry.. Mgkin ada yg overlap dgn prev entry..

Aku x suggest org add in my fb. Aku prefer instagram sb aku byk update art n craft aku kt situ.. Personal matter hanya minimum. Tp klw nk follow kt fb page lg bagus. Mmg nothing personal kt situ.. :)




























Monday, February 16, 2015

crochet basket

Yeay.. Baby owls dh ada tmpt tinggal. Dah x payah la merayau sana sini lg. Dok diam2 sopan santun dlm ni je hokeyyy



Sunday, February 15, 2015

baby owl ornaments

Comel sgt amirugumi ni.. Aku buat ni dlm masa sehari sampai lebam2 ibu jari

Pattern by A morning Cup of Jo Creations www.craftsy.com/user/pattern/store/476288



colorful life




masa


"Masa umpama air sungai yg mengalir. Apabila kita memijak air kali pertama, kita tidak akan dpt memijak air yg sama pd pijakan kedua. Masa adalah nyawa kita. Mengurus masa samalah dengan mengurus nyawa kita"


Pahrol Mohd Juoi





Friday, February 13, 2015

Tuesday, February 10, 2015

percikan warna di helaian kertas

Rsnya dah lbh 2 bulan aku x bukak apatah lagi nk upload pape kt sini kan

Bkn x igt tp kesibukan yg amat. Dh la type kt keyboard fon. Asek typo malas btl aku nk buat correction. Klw ternampak mcm wrong spelling tu abaikan je la. Auto correct sendiri la ye

Again.. Watercolor lagi.. Makin lama makin aku obses dgn watercolor

Nafas yg panjang aku hela.. Terasa sgt lama.. Wlw x la lama mana. Tp aku rs semakin kuat n tabah.  tidak lagi di buru kisah yg aku x mahu igt.. Dlm kenangan pn aku x mau simpan. Benda yg menyakitkan x harus aku buat koleksi memory. Biar ia terpadam selari dgn masa yg berlalu

Regret?,ntah la.. Sebetulnya x.  Tapi apa yg berlaku buat aku benar2 nk ketuk kepala aku berkali2 atas kebodohon, kelalaian, kesilapan n ketidakwarasan aku

Manusia mana x lakukan silap. Tp manusia sering mengeji.. Menghukum wlw sedia maklum itu semua kerja Tuhan. Mgkin itu lah kifarah..

































Photos Galery

Feel free to visit this website to view more decorative painting and folkart pictures:




Crafty Blogs

Sewing Blog

Thumb Up Blog